Monday, October 18, 2010

Ευχαριστούμε για την επισήμανση – παρατήρηση σας

......στέλνεις σε υποψήφιο περιφερειάρχη ηλεκτρονικό μήνυμα επώνυμα, να του εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου. Το θέμα? Τα πεταμένα διαφημιστικά φυλλάδια του κατά μήκος της Βας. Ολγας και σε εισόδους οικοδομών. Και ειλικρινά (χωρίς συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις) αναρωτιέσαι πως μπορεί να βάζει υποψηφιότητα ένας άνθρωπος και να ζητάει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων όταν δε σέβεται ούτε καν τη γειτονιά τους.
Η απάντηση έρχεται μετά από λίγες ώρες (ναι ναι και χαίρεσαι γιατί λες τα διαβάζουν τα παράπονα)….”Ευχαριστούμε για την επισήμανση – παρατήρηση σας”
Οκ. Τι θα περίμενε κανείς για απάντηση….?
Ίσως και ένα συγνώμη? Ένα θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε? Ένα θα στείλουμε άτομο να τα μαζέψει? (ναι ναι ονειρεύομαι…… αντε πότε θα χτυπήσει το ξυπνητήρι να ξυπνήσω?).

2 comments:

konstantinos said...

Μπα, κάποιο αυτοματοποιημένο μήνυμα θα ήταν. Ένα έξυπνο λογισμικό σκανάρει το μήνυμα, ελέγχει για λέξεις που υποδηλώνουν δυσαρέσκεια και στέλνει ως απάντηση την απάντηση κονσέρβα...
:-)
Καλά κάνεις και τους ενοχλείς όμως...Η άλλη λύση είναι να μαζέψεις εσύ τα φυλλάδιά τους και να τα πετάξεις στην είσοδο του γραφείου τους! Απέναντι διαγώνια από το Μέγαρο της Αυτού Δημαρχιότητος, ή κάνω λάθος;

Neura said...

Έχεις δίκιο, έτσι θα πρεπε να κάνω, να γεμίσω μια σακούλα και να τους τα παω. Αλλά δε πειράζει αυτός την γλύτωσε, τώρα γεμίσαμε με άλλου υποψήφιου τα φυλλάδια...μήπως θα είναι αυτός ο τυχερός.?